Adlerhaus-nak keresztelt horgásznyaralónk 2022. áprilisában nyitotta meg kapuit Gyomaendrődön a Bónom-zug partján. Célunk, hogy a lehető legjobb kikapcsolódást nyújtsuk Önnek, családjának, barátainak  kora tavasztól késő őszig.

Az épület közvetlenül a vízparton található, így nem marad le egyetlen kapásról sem, akár a teraszon, akár a nappaliban tartózkodik és mindeközben a családja és a barátai közelségét sem kell mellőznie. Kiváló horgászati lehetőség nyílik az intenzíven telepített vízen. NINCS PONTY TILALOM! 

A stégen akár hat bottal is kényelmesen lehet horgászni. A csónakhasználat biztosított, valamint a part közelében egy halpucoló asztal áll rendelkezésre.

A horgásznyaralónk két szintes. A földszinten egy amerikai konyhás nappali, egy fürdőszoba wc-vel, az emeleten egy kisebb és egy nagyobb méretű hálószoba található. A hálószobákban és a nappaliban a DIGI összes tv-csatornáját lehet nézni. A földszinten és az emeleten a hűtő-fűtő klima mind a nagy melegben, mind a hűvösebb idő esetén is kellemes hőmérsékletet biztosít. A nyílászárók szúnyoghálóval felszereltek. A teljesen felszerelt konyhával, az automata mosógéppel és az ingyenes wifi kapcsolattal szeretnénk hozzájárulni ahhoz, hogy nálunk is otthon érezhesse magát.

Szeretnénk kedves vendégeink figyelmét felhíni arra, hogy a vízellátást egy fúrott kút biztosítja, ezért a víz emberi fogyasztásra nem alkalmas.

Saját tapasztalatainkból kiindulva a fedett teraszunkat átalakítottuk. A délutáni napsütés enyhítésére egy lehúzható napellenzőt szereltünk fel, a tereszra beverő eső, illetve a szélfújás ellen a terasz jobb oldalát teljesen, bal oldalát derékmagasságig antikolt téglafallal építettük be.

Amennyiben grillezni, bográcsozni vagy szalonnát sütni szeretne, nálunk bátran megteheti, csak a tüzifáról kell gondoskodnia.

Parkolásra a nagy zárt kertben van lehetőség, melynek köszönhetően állatbarát hely vagyunk ahol kedvence is jól érezheti magát.

Horgásznyaralónk közel van a városközponthoz, valamint számos nagyvároshoz és közkedvelt gyógyfürdőhöz, akár kerékpár túra keretében is. 

Fontosnak tartottuk hogy a feltöltött képeink a teljes valóságot tükrözzék, hogy biztossan azt kapja amire számít!  

Reméljük, hogy honlapunk felkeltette az érdeklődését és hamarosan vendégként köszönthetjük Önt!